Maif utklassat: "Mycket bättre än oss"

Det var strid om speltiden före match. Men på planen blev det inte mycket av batalj. Motala AIF blev utskåpat i toppmötet på Rosvalla IP.

Oscar Karlsson har gjort ett av sina tre mål i utskåpningen av Motala AIF. Nyköpings Bis hade en riktig jubelkväll på Rosvalla IP. Maifs back Alem Nezirevic deppar.

Fotboll2021-09-08 20:11

Nyköpings Bis befäste sin serieledning i division 2 genom segern med 6–1 (3–1). Frånsett en period i mitten av första halvlek var Bissarna klart bättre i allt.

– Det här går inte att förklara bort. De är mycket bättre än oss, rejälare i allt. De täcker boll, tar emot bollar och har rätt adress i passningar. Vi tar inte ansvar i det vi gör, slår många hafspassningar, menar Maiftränaren Martin Axén.

– Vi är inte påkopplade i försvaret heller, släpper in enkla mål. De får snabba omställningar på våra misstag, fortsätter Axén.

Maif är nu fem poäng efter och har två matcher mer spelade än Nyköping. Adam Bark gjorde Maifs mål.

Alexandar Mutic gjorde ett mål på pass från Ivan Rako, men det blev bortdömt för offside.
Karta: Rosvalla IP