Ljungsbro förlorade stort: "Jävligt dåligt"

Boren gick ifrån direkt, och trots ett gott försök kom aldrig Ljungsbro tillbaka in i matchen. De förlorade med 5-1 (3-1) på Borens IP. "Vi saknade rätt inställning från start, det var jävligt dåligt idag", säger lagkaptenen Calle Lorentzson.

Depp. Det blev inga poäng för Ljungsbro och Felipe Reidler De Moraes som gjorde lagets enda mål mot Boren.

Depp. Det blev inga poäng för Ljungsbro och Felipe Reidler De Moraes som gjorde lagets enda mål mot Boren.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Fotboll2021-06-15 21:44

De kom in fel i matchen – och sedan var det för sent. För när BK Ljungsbro började få igång sitt spel och skapade målchanser ledde redan Borens IK med 2-0. Det var Khaled Qasem som hade satt dit båda målen för hemmalaget. 

– Vi vaknade på fel sida och halkade efter. Det kändes som vi var tvåa på bollen hela tiden. Då är det svårt att ta sig ur det där, säger Calle Lorentzson.

Men Ljungsbro skapade ändå lite spänning i första halvlek. För efter en hörna studsade bollen ut till Felipe Reidler De Moraes utanför straffområdet. Han volleysköt bollen upp i krysset och reduceringen var ett faktum. 

– Då var vi igång. Efter 2-1 hade vi vår hetaste stund i matchen. Men sedan åkte vi på ett ganska tråkigt mål bakåt och luften gick ur lite, säger lagkaptenen.

Det var återigen Khaled Qasem som nätade, och 3-1 stod sig fram till paus. Då pratade BK Ljungsbro om hur de skulle få tag i det frejdiga Borenlaget. Och inför andra halvlek var det ett laddat bortalag som klev ut på gräsmattan. 

– Vi försökte spela hårdare och mer rejält. Men Boren gick ut hårt också och de är duktiga, snabba. Då är det svårt.

Boren kontrollerade spelet i andra. De gjorde också både 4-1 (självmål) och 5-1 (Mille Hama Said), som också blev slutresultatet.

– Nu glömmer vi den här matchen och ser till att ha bättre inställning i nästa match, avslutar Calle Lorentzson. 

BK Ljungsbros lagkapten Calle Lorentzson var missnöjd efter förlusten mot Boren.
BK Ljungsbros lagkapten Calle Lorentzson var missnöjd efter förlusten mot Boren.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!