Klart: Vi sänder massor lokal fotboll – i fyra år till

Här kommer ett glädjebesked för alla som gillar att titta på lokal fotboll. Vi har säkrat rättigheterna för att visa matcher med en massa lokala lag på Corren.se under minst fyra år till.

Vi kommer fortsätta att sända en massa fotboll framöver.

Vi kommer fortsätta att sända en massa fotboll framöver.

Foto: Redaktionen/Ted Malm

Fotboll2023-03-07 10:00

Corren.se direktsänder redan i dag timtals med lokal idrott, och inte minst fotboll, på vår sajt och så kommer det bli även fortsättningsvis. Nu står det nämligen klart att vi säkrat rättigheterna för såväl herrarnas division 2 och 3 samt damernas division 1 samt futsal från damernas högsta liga RFL och  herrarnas division 1.

Rättigheterna gäller fyra år framåt, över säsongen 2026.

Det innebär att vi bland annat kommer att kunna sända flera matcher med Mjölby AI i herrarnas division 2 samt Kenty i damettan. Plus en massa häftiga matcher och derbyn i herrarnas division 3 där vi har lag som Ljungsbro, Hemgårdarna, Kisa och Boren. 

I futsalen håller Ljungsbros damer på som bäst för att kvala sig upp till den högsta serien RFL och vid ett lyckat kval får vi alltså möjlighet att sända deras matcher i den högsta ligan kommande säsong. Ljungsbros avgörande kvalmatch spelas på söndag borta mot Garphyttan. 

– Ett oerhört glädjande besked då vi vet att det uppskattas mycket av våra prenumeranter att ha möjligheten att följa sina lokala favoritlag via Corren.se, säger Correns sportchef Peter Mildaeus.

Sugen på att teckna en prenumeration för att kunna följa den lokala fotbollen? Då går ni in HÄR. Livesänd sport ingår i samtliga prenumerationspaket frånsett "Bas Digital".

Ibland får vi frågan, "Om jag har papperstidningen, då borde väl detta ingå?"

– Självklart. Det enda du behöver göra då är att koppla din prenumeration till ditt konto. HÄR kan du läsa hur man gör. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!