Jesper Joelsson enda målskytt när Väderstad föll

Väderstad fick se sig besegrat i mötet med Fornåsa på bortaplan i division 6 Östergötland västra herr i fotboll, med 1-5 (0-1).

Fotboll2021-09-18 16:18

Fornåsa tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Said Jeylani Abdulqadir. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Max Herbertsson träff och ökade ledningen för Fornåsa.

I 65:e minuten slog Said Abdiqaadir Ahmed till, och ökade ledningen för Fornåsa.

I den 77:e minuten fick Väderstad Mahdi Mohammadi utvisad, och fick spela med en man mindre sista 13 minuterna.

Anton Rylander ökade Fornåsas ledning i 80:e minuten.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Väderstad genom Jesper Joelsson. Mer än så blev det dock inte för Väderstad.

Fornåsa ökade ledningen till 5-1 bara fyra minuter senare på nytt genom Max Herbertsson. 5-1-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Fornåsa på femte plats i tabellen, medan Väderstad är på tionde plats.

I sista omgången har Väderstad Mjölby Turabdin hemma på Väderstad IP, lördag 25 september 15.00.