"Inte kalla det för bomb, men…"

Nyckelspelaren Patrik Johansson blir kvar i Linköping City – som har mer på väg in.

Melke Alan, manager i Linköping City.

Melke Alan, manager i Linköping City.

Foto: Peter Calén

Fotboll2017-01-19 11:55

--Jag ska kanske inte kalla det för en bomb. . .men vi har en mycket intressant spelare på gång och jag hoppas att vi kan gå ut med det inom kort. Vi är nära, men inget är klart förrän det är klart, säger managern Melke Alan utan att vilja avslöja några namn.

Häromdagen skrevs nytt ettårskontrakt med Andreas Johansson och på torsdagen presenterades som väntat också en förlängning med Patrik Johansson.

--Båda har tagit steg i sättet att vara och sättet att spela. Viktiga spelare för oss och viktigt med den lokala förankringen, säger Alan.

Därmed har hårdsatsande division 2-klubben, som missade i kvalet till ettan i höstas, runt tolv spelare kontrakterade inför kommande säsong. Nu är också anfallsprofilen Michael Uwezu är på plats.

--Michael vill spela högre upp. Det är därför som han är hos oss. Alla spelare är till salu, men då ska det vara till rätt pris och vid rätt tillfälle. Det har kommit några lösa förfrågningar, men inget tillräckligt intressant och konkret, säger Melke Alan.

Med Johansson x 2 är två lokala och rutinerade stomspelare klara. Vad gäller ytterligare en, målvakten Gabriel Bulut, räknar managern med en fortsättning också för honom.

--Han kommer att spela hos oss 2017, säger han.

Alberis da Silva?

--Vi för en dialog även där och han rehabtränar just nu med oss. Jag ser honom fortsatt i City.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om