Inhopparen frälste Liverpool på tilläggstid

Det blev till slut tre poäng till Liverpool i Premier League-mötet med Crystal Palace. Efter att Palace fått en man utvisad lyckades man vända och vinna matchen med 2–1.

Liverpools Harvey Elliott (till höger).

Fotboll2023-12-09 15:48

Det såg det ut som att Liverpool skulle gå mot sin andra förlust för säsongen när man gästade Crystal Palace under lördagens Premier League-omgång.

Palace tog ledningen tidigt in i den andra halvleken när man tilldelades en straff och Jean-Philippe Mateta kyligt tryckte dit 1–0.

Men när Palace Jordan Ayew blev tilldelad sitt andra gula kort i matchen och visades ut tog det bara någon minut innan Mohamed Salah hade kvitterat för bortalaget.

Det var egyptierns 200:e mål i Liverpooltröjan.

Segermålet kom sedan i den första tilläggsminuten när Harvey Elliott tryckte dit 2–1, vilket även blev matchens slutresultat.

Med segern går Liverpool upp i serieledning.