Hägerstad imponerade borta mot Linköping BK Kenty

Hägerstad stod för en stabil insats när laget spelade oavgjort, 3-3 (2-0), på bortaplan mot fjärdeplacerade Linköping BK Kenty i onsdagens match i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

BK Kenty spelade lika mot Hägerstads IF

BK Kenty spelade lika mot Hägerstads IF

Foto: Montage

Fotboll2022-06-01 21:45

Linköping BK Kentys tränare Joakim Kågemyr tyckte till om matchen:

- En väldigt tam insats från vår sida. Vi är inte riktigt ödmjuka inför den här matchen. Även om vi inte spelar bra i första halvlek så ledde vi med 2-0 och skapade en hel del lägen. Första 20-25 i andra halvlek är riktigt bra och vi får också in 3-0 och borde ha avgjort matchen på ett flertal jättechanser. Hägerstad börja chansa och de får lite fasta situationer som de vinner i straffområdet och kan kvittera på tre stycken fasta situationer. Det här ska inte få ske. Otroligt slarvigt från vårt håll.

Linköping BK Kenty hade ledningen i halvtid med 2-0, men i andra halvlek kom Hägerstad mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Linköping BK Kentys mål gjordes av Anton Moberg, Alexander Niaifar och Andreas Niaifar, Hägerstads av Arvid Borell 2 och Adam Bäckstedt.

Linköping BK Kenty har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hägerstad har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Linköping BK Kentys tredje oavgjorda match den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Linköping BK Kenty ligger på fjärde plats medan Hägerstad har tiondeplatsen.

Linköping BK Kenty tar sig an Vånga i nästa match borta lördag 4 juni 15.00. Hägerstad möter samma dag 12.00 Björsäter borta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!