GUIDE: Tävlingspremiär – här är matcherna vi sänder

Äntligen är det dags för seriepremiär inom den lokala fotbollen. Flera serier drar igång däribland division 2 södra Svealand med flera lokala aktörer samt Ettan Norra och Södra. Vi bjuder på derby under fredagskvällen och ser Sylvia, Maif och ÅFF sparka igång i helgen.

Fotboll2023-03-31 13:00

Vill du hålla koll på matcherna vi sänder? Kika in i vår livekalender för att göra dig uppdaterad!

Fredag, 19:00: Smedby AIS – Mjölby AI FF
– Går det att få en bättre pangstart på den lokala fotbollen? Fredagskväll och två av de tre östgötska gängen i division 2 södra Svealand bjuder in till ett stekhett premiärderby. Smedby mot Mjölby - och alltid ovisst i en premiär. Se matchen och få en första vy över lagens färdigheter. Klockan 18:55 drar vår egen duo Mattias Heikki och Jan Melle igång försnacket.
 

Lördag, 13:00: Motala AIF – Sollentuna FK
– Först ut i Ettan Norra är Maifs möte med Sollentuna. Det blir då spännande att se om östgötarna kan haka i den fantastiska höst som laget stod för när man tog poäng i takt med topplagen.
 

Lördag, 16:00: FC Stockholm Internazionale – IF Sylvia
– Sen eftermiddag och vidare in på tidig kväll ska Sylvia tampas om poäng på Hammarby IP. Vilka profiler växer fram i norrköpingslaget den här säsongen och vilken nivå håller laget? Det är spännande frågor att leta svar på när tävlingspremiären kickas igång klockan 16:00 på under lördagen.
 

Söndag, 16:00: Ljungskile SK – Åtvidabergs FF
– Hörde vi klassikermöte? Jodå, det får vi kalla en match mellan Ljungskile och Åtvidaberg som får vänta till söndagen med att dra igång Ettan Södra. Kan ÅFF börja resan mot högre höjder efter att återigen behövt kvala sig kvar förra säsongen? Försäsongen har i merpart bjudit på segrar men flera av motståndarlagen hemmahör i lägre divisioner. Det blir spännande att se vilken kvalité årets lag håller. Avspark 16:00! 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!