Fimpen: Jag ska fortsätta

Han spelar för kvällen futsal i Kisa med ett gäng polare, och han ger klartecken: Det blir fortsatt fotbollsspel.

Henrik "Fimpen" Gustavsson ska spela fotbollen även 2019. Men om han spelar i Åtvidaberg eller Horn har han inte bestämt än.

Henrik "Fimpen" Gustavsson ska spela fotbollen även 2019. Men om han spelar i Åtvidaberg eller Horn har han inte bestämt än.

Foto: Jens Bollius

FOTBOLL2018-11-26 21:58

Om det sedan blir division 6-spel i Horn eller division 1-spel med Åtvidabergs FF 2019 har inte målvaktsprofilen Henrik "Fimpen" Gustavsson bestämt än.

– Vi ska ha ett seriöst snack, ÅFF och jag. Vi får se hur jag känner. Jag vill tänka på det lite till. Det är ju en del som ska klaffa. Man är ju ingen junior längre och har jobb och familj att tänka på. Det tar ju tid, säger Fimpen.

Gustavsson erkänner att det gick bra i ettan sedan han gjorde comeback på sommaren. Det gav mersmak när den 42-åriga kroppen fortfarande höll för elitfotboll.

– Ett roligt år med en fantastisk grupp. Ett nytt lag och nu finns det en ljus framtid, säger han om ÅFF.

Henrik Gustavsson var nyligen på Friends på Cmores fotbollsgala och tillsammans med ÅFF-kompisarna Daniel Hallingström och Kristian "Pligg" Bergström var han inbjuden för att ha gjort över 400 elitmatcher. 19 spelare har den noteringen och Pligg prisades för att ha gjort allra flest matcher.

"Fimpen" säger att han ska träna på torsdag med ÅFF, men att han vill fundera någon vecka till innan han kan säga något om en fortsättning på elitnivå.

ÅFF har för övrigt haft två amerikaner på testspel i veckan.

I helgen fick Ishmael Koroma pris av laget som säsongens bäste spelare, framröstad av spelarna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!