Dags för superlördag - vi direktsänder fyra matcher

Fyra livesändningar och en hel del underhållning väntar under lördagen. Det blir tre fotbollsmatcher och en tungviktare i Svenska Superligan i innebandy på sajterna idag.
Fyra livesändningar och en hel del underhållning väntar under lördagen. Det blir tre fotbollsmatcher och en tungviktare i Svenska Superligan i innebandy på sajterna idag.

Årets första superlördag är här. Vi bjuder på fyra direktsända matcher på våra sajter till dig som är prenumerant. Här hittar du alla hålltider och den viktigaste infon inför varje match. Håll till godo!

Fotboll 13 februari 2021 09:00

Lördagarna är för det mesta fyllda med högintressanta sportevenemang och när vi har så mycket som fyra livesända matcher i tablån slår vi stora trumman och konstaterar att vi har en superlördag framför oss. 

Det finns minst sagt livesport att ta del av – här är matcherna:

LIVE-TV 11:55: IFK Norrköping Dam – IFK Norrköping P15

– IFK Norrköping förbereder sig inför Elitettan och gör det under lördagen mot P15-laget. Det finns en hel del intressanta nyförvärv att bekanta sig med – samtidigt som en stark stomme från fjolårets succésäsong finns kvar. Klockan 12:00 får vi en möjlighet att se IFK-damernas status för första gången den här försäsongen. Notera att samtliga matcher med IFK Norrköping i Elitettan under säsongen kommer att sändas på våra sajter. 

LÄS MER: Wingback från Cypern provtränar med IFK

LIVE-TV 12:55: KIF Örebro – Linköpings FC

– I vanlig ordning gör vi nedslag i LFC:s försäsong och sänder totalt fyra matcher innan seriestart i år och först ut är matchen mot KIF Örebro på Behrn Arena. Det blir mycket intressant att följa André Jeglertz lagbygge under vintern och vidare fram mot våren där både nytt spelsystem ska sätta sig och nya spelare ska hitta sina roller. Notera att LFC har spelat tio raka matcher mot Örebro utan att förlora. Vi får gå tillbaka till 2015 för att hitta en LFC-förlust mot närkingarna. 

LÄS MER: LFC-tränaren: "Jag hoppas att vi sätts på prov"

LÄS MER: Han vill fortsätta som ordförande: "Ställer gärna upp"

LIVE-TV 13:55: Åtvidabergs FF – IF Sylvia

– Östgötaderby på hög nivå redan i mitten av februari. Inte så dumt. ÅFF är uppe i Ettan igen och ställs mot fjolårssuccén Sylvia i samma division. ÅFF sparkade igång försäsongen i lördags med match mot Karlstad BK där det blev ett oavgjort resultat. Ett helt nytt Sylvia i jämförelse från i fjol har imponerat senaste veckan och vunnit mot AFC Eskilstuna samt spelat oavgjort mot Västerås. Alla matcher med ÅFF och Sylvia i Ettan kommer att sändas hos oss under säsongen. 

LÄS MER: ÅFF:s målskytt: "Det var jobbigt att inte veta"

LÄS MER: Talangfull anfallare provspelar med Sylvia

LÄS MER: Sletsjøe gick på Khazenis ord: "Fantastisk miljö"

LÄS MER: Klart: Mittfältaren förlänger med ÅFF

LÄS MER: "Förstår om svenskarna tycker att det är underligt"

LIVE-TV 14:55: Storvreta IBK – Linköping IBK 

– En tungviktare väntar i herrarnas SSL där serieledaren Storvreta tar emot Linköping som haft ett kortare uppehåll. Det brukar bli sevärt när lagen möts och det är inte fel att beskriva Libk som lite av ett bogey team för "Vreta". Det är viktiga poäng på spel för båda lagen som jagar topplaceringar inför sluttampen av grundserien. 

LÄS MER: Matchguide – Allt inför Libk:s möte med serieledaren

LÄS MER: Libk-stjärnan skadad – säsongen i fara

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa