Beskedet från skadade IFK-backen

Henrik Castregen klev ut knäskadad. Anledning att vara orolig? "Vi får se i morgon innan vi säger allt för mycket", säger IFK-backen.

Foto: PETER HOLGERSSON

FOTBOLL2018-10-31 21:56

Det blev bara 28 minuter för "Pekings" succéback Henrik Castegren. Efter en duell med Jack Lahne haltade Castegren, försökte spelare vidare men tvingades att kliva av Grimstas konstgräs.

Samma knä där korsbandet redan trasats sönder en gång.

– Jag har sett situationen i efterhand. Det är en liten vridning samtidigt som det var väldigt hård våld på utsidan av knäet. Jag kände att någonting inte var helt rätt. Jag kunde springa på det men jag känner att det var bättre att någon kollar på det, säger försvararen lutad mot väggen utanför IFK:s omklädningsrum.

Har du fått någon dom?

– Nej, även om Dale (Reese) kan sina grejor kan jag inte säga eftersom det inte är 100 procent klart. Peter Cratz kommer att titta på det i morgon på träningen. Jag är mer hoppfull än förra gången.

Hur känns det nu?

– Jag kan gå, det är klart jag är öm. Ibland kan man gå och i bland kan man inte. Det är beroende på vilken kropp man har. Jag är hoppfull men vi får se i morgon när läkare har tittat på det. Mer kan jag inte säga.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!