Sveriges mest framgångsrika alpina VM är över och i Svenska skidförbundet jäser det av stolthet efter de sju medaljerna.
Men VM i Åre är ett avstamp mot framtiden - och vilket sjuhelsikes avstamp det blev med framgångarna, säger alpinchefen Johan Monsén.
Målet med hemma-VM var fem medaljer. Resultatet stannade vid sju efter Anja Pärsons tre guld och ett brons, Maria Pietilä-Holmners silver, Patrik Järbyns brons och silverpengen i den avslutande lagtävlingen.
Och fler medaljer ska det bli i framtida mästerskap, är det tänkt.
Vi ska fortsätta arbetet som vi påbörjade för några år sedan med att utveckla talanger och föra upp dem i landslagen, säger Monsén.
Thomas Stauffer, damernas förbundskapten som efter den här säsongen blir förbundskapten för bägge A-landslagen, berättar hur fler stjärnor ska skapas.
Åkarna ska bli bättre genom ökad kvalité på träningen, de ska få bättre verktyg för att utvecklas. Några unga ska också plockas upp i landslagen, säger Stauffer.
Planen är att fler åkare ska bli bra i fler grenar. Och ska man bli bra i storslalom måste man även träna och kanske tävla i fartgrenarna.
Till nästa säsong ska man också stärka medicin/fysik-biten genom att anställa en fystränare som ska ansvara för världscupåkarnas fysträningsupplägg och uppföljning och som ska finns tillgänglig när en åkare skadar sig för att hjälpa till med rehabiliteringen.
VM-arenan i Åre kommer också att spela en central roll när det gäller utvecklingen av alpina åkare i Sverige.
Vi har en fantastisk tränings- och tävlingsarena här i Åre som kommer att bli en fantastisk lekplats för ungdomar. Genom ett samarbete med Skistar (som driver skidanläggningar i Sverige och Norge) får vi tillgång till VM-backarna, framför allt herrstörtloppet, och kan stänga av backarna för allmänheten när vi vill träna och tävla i backarna. Vi har en 20-årig nyttjanderätt och redan nästa vecka kommer vi att börja utnyttja den. Då inleds fem fartveckor för åkare från skidgymnasienivå ner till tioåringar, säger rikstränaren Thomas Sjödin.
När det gäller fartsatsning så kommer vi att utbilda klubbledare i att hålla fartläger.
Till sommaren ska några av skidförbundets alpina sponsorkontrakt omförhandlas. Monsén hoppas att det ska generera mer pengar till budgeten.
Det som framför allt kostar mycket pengar är att ta in nya åkare i landslagen. Varje åkare kostar säkert 400 000-500 000 kronor per år, säger damtränaren Hans Ottosson, som blir damförbundskapten till sommaren.