ÅFF-målvakten får göra comeback

Efter lång frånvaro gör ÅFF-målvakten Henrik Gustavsson comeback mot Örebro.

25 oktober 2015 14:03

Utan chans till nytt kontrakt – men måndagens allsvenska avslutningsmatch för säsongen på Kopparvallen mot formstarka Örebro blir ändå speciell för Åtvidabergs FF. Anledningen är förstås att veterantrion Henrik Gustavsson, Daniel Hallingström och Kristian Bergström gör sina sista hemmamatcher i ÅFF-tröjan och kommer att hyllas stort.

Den förstnämnde har ännu inte spelat efter sin långvariga borreliainfektion i somras, men ges nu chansen att ersätta Gustav Jansson i målet.

– Jag hoppas att alla ställer upp och verkligen hyllar de här killarna. Det är de värda, säger Roar Hansen, tränaren.

Som vanligt har han diverse frågetecken och vill vänta med att ta ut någon startelva, men redan bestämt är att Gustavsson, Hallingström och Bergström spelar från start. Månz Karlsson åkte på en lårkaka i veckan och spelar inte. Petter Gustavsson är också indisponibel. Alberis da Silva och Hampus Holmgren är osäkra.

– Vi har levt med stark press under hela säsongen. Nu behöver vi inte känna den nervositeten längre. Vi vill göra en bättre figur än mot Falkenberg senast och avsluta bra. Det kan också vara en motivationsfaktor, säger Hansen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!