Louise Hoffsten till Motala

Hon har varit verksam som artist i 30 år. I sommar spelar Louise Hoffsten i Motala.

25 april 2019 22:00

Artisten från Linköping kommer den 5 juli till Restaurang Sjöbris, som enligt Motala Folkets Hus VD Jessica Björk går från café till just restaurang i och med den pågående ombyggnaden. Enligt ett nyhetsbrev från Motala Folkets Hus blir det en konsert i ett "intimare, mindre och avskalat format" och Hoffsten ackompanjeras av två gitarrister och en basist.

Jessica Björk avslöjar hur det kommer sig att Hoffsten spelar på Sjöbris.

– Egentligen heter ju det här "Louise Hoffsten - Parksommar 2019" så hon ska ju vara i folkparkerna. Men eftersom vi nu har Restaurang Sjöbris som vi inviger i början på juni så frågade vi om vi kunde få möjlighet att boka henne till oss.

Det blev alltså så och Björk är mycket glad över Louise Hoffstens besök.

– Det är jätteroligt! Jag tycker att hon är en riktigt duktig artist.

Efter ombyggnaden av Sjöbris kommer det enligt vad Jessica Björk säger även fortsatt att bli olika nöjesarrangemang där. Hon berättar:

– Vi kommer att ha lite olika teman. Sedan har vi ju ett samarbete med Jazz- och Bluesklubben och de kommer att ha en del arrangemang därnere. Och vi har ju våra stand up-shower som vi idag har i Skepparpinan, de kommer vi nog också att ha därnere.

Sjöbris kommer att ha en färdigbyggd scen inomhus enligt Jessica Björk. Skälet är att det flyttbara podium som hittills har funnits där har varit besvärligt både för personal och gästande musiker.

– Det ska upp och det ska bäras, säger Björk som menar att det är en arbetsmiljöfråga.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Wickström

Ämnen du kan följa