På Pizzeria Acapulco har försäljningen ökat med 175 procent under onsdagen fram till klockan 14.30, jämfört med en vanlig vardag.
– Vi tog inte in någon extra personal, men vi förberedde oss dagen innan, berättar Radwan Hussen.
Pizzeria Viking fick en stor beställning av innebandyspelare, men är i en ständigt hög beredskap.
– Vi är alltid förberedda, speciellt den här månaden, berättar Jacob Yosef.
Alla restauranger berättar att de har högsäsong och att de därför stärkt upp med personal. De förbereder också maten dagen innan, när de vet att extra mycket personer kommer att komma.
På Campino på Södra Varvsgatan har det kommit många gäster under lunchen, men personalen berättar att den mest hektiska tiden trots allt är mellan 16 och 20.
En vanlig dag kan pizzabagarna få baka runt 250 pizzor. När det likt denna dag är stora evenemang under högsäsongen berättar Momen Abel Al-aal att de får göra runt 400 pizzor om dagen.
Sådant kan skapa stress på pizzeriorna. När vi först tittar in på Mocca Deli hade ägaren Elias Besheri inte tid att prata. Senare återvände vi, och då berättade Elias Besheri att han njuter av stressen.
– Vi har väntat hela året efter kicken av gästerna, säger han.
Innebandyspelarnas favoritmat verkar vara kebabpizza. Därför besöker vi Kebabmästaren, ett stenkast från SFO-området. Det har gått bättre än vanligt för dem dessa dagar.
– Man märker att det är mer folk än vanligt på stan, säger Alan Videmark.