Spela Sudoku på Corren.se

Välkommen. För att kunna spela behöver du ha Macromedia Shockwave player installerat på din dator. Det är ett gratis tilläggsprogram som krävs för grafiken på vår speltjänst.

26 maj 2014 21:38

Installationen bör ske automatiskt första gången du besöker den här sidan. Skulle inte detta ske är installationen enkel att genomföra. Klicka på länken nedan och följ instruktionerna.

Observera! Har du problem med att spela vår nya version av Sudoku, behöver du troligtvis uppdatera din shockwave-spelare. Glöm inte att ladda om Sudoku-sidan på Corren.se för att starta om spelet med den uppdaterade spelaren.
Vissa webbläsare har också visat sig ha problem med att visa spelplanen. Se till att ha en uppdaterad version som till exempel Google Chrome. Läs mer här (extern länk).

» Uppdatera shockwave-spelaren

Välj svårighetsgrad genom att klicka på "Lätt", "Medel", "Svårt" eller "Supersvårt". Till din hjälp har du förtryckta siffror i Sudokun. Dessa går inte att flytta eller ändra.

Varje rad, vågrät och lodrätt, måste innehålla siffrorna 1-9. Även varje region med nio rutor måste innehålla siffrorna 1-9. Ingen av siffrorna får förekomma mer än en gång per rad eller region!

Svårhetsgraden du väljer påverkar hur de förtryckta siffrorna placeras ut. Ju svårare nivå du väljer, desto mindre logisk hjälp får du av spelet!

Mycket nöje och lycka till!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!