Klockan är tio och kaféet har precis öppnat för dagen, men Tina Oberpichler är redan i gång med att servera gäster. Hon hälsar på flera vid namn och vet vad de brukar beställa.
– Ska du ha en knäckemacka i dag med, frågar Tina en kund och ler.
Svaret blir ja, och Marie Sjögren som är anställd fixar genast i ordning mackan. Stämningen är hjärtlig och både Tina och Marie skämtar glatt med gästerna och får rappa svar tillbaka.
–Vad är det för personal på det här stället, skämtar en av stamgästerna, tar kaffe och går och sätter sig. Han tillhör en grupp stamgäster som kommer för att fika varje dag.
Tina är märkbart tagen i dag. Under gårdagen meddelade hon via sin Facebooksida att kaféet ska läggas ner.
Vad har du fått för reaktioner där?
– Alla tycker det är synd och undrar vart de ska gå nu, säger Tina.
Tina tog beslutet att lägga ner redan i mars, men har väntat att göra det officiellt tills nu på grund av att det varit oklart om någon skulle ta över verksamheten.
– Det var på gång att en tjej skulle ta över, men det kommer hon inte göra, säger Tina.
Tina har sedan barnsben haft en dröm om att få driva ett kafé och för åtta är sedan blev det en verklighet då hon startade upp kaféet i ÖoB:s lokaler.
– Allt har sin tid och jag har fått leva min dröm och tycker det har varit så roligt, förklarar Tina.
Men att vara egen företagare innebär väldigt många timmars jobb och nu känner Tina att det är dags att få mera tid med sin familj. Hon har två barn som är tre och sex år och en man som ställt upp till 100 procent.
– Min man har varit fantastisk och stöttat mig och burit mig igenom den här tiden.
Hur har stamgästerna reagerat?
–Det har varit så svårt att behöva säga det till dem. Men när jag sagt att jag behöver mera tid med mina barn har de förstått det och ingen tycker att det är konstigt, säger Tina.
Marie Sjögren har arbetat på kaféet nästa från starten.
– Tina är så himla mån om sina gäster så hon har varit ledsen över beslutet, säger Marie med värme i rösten.
Marie arbetar 50 procent på caféet och har fortsatt jobb efter stängningen på en restaurang.
I framtiden kan Tina tänka sig att fortsätta inom branschen, men då som anställd.
– Jag kommer aldrig driva eget igen, säger Tina.
Men om du vetat att det skulle vara så mycket jobb hade du startat ändå?
– Absolut.