Tävla med Correns julkalender – ny lucka varje dag

Gillar du frågesport? Då kan du tävla med Correns julkalender, och ha chansen att vinna priser varje dag.

Correns julkalender bjuder på kluriga frågor och chans att vinna fina priser varje dag till och med julafton.

Correns julkalender bjuder på kluriga frågor och chans att vinna fina priser varje dag till och med julafton.

Foto: TT/NTM

Östergötland2022-11-30 11:00

Från första december till julafton publicerar vi en ny lucka varje morgon klockan 06.00. Varje lucka innehåller två frågor: en mer allmän fråga, och en som handlar om vad som hänt under 2022 eller om personer som varit aktuella i vår del av Östergötland det gångna året. Om du är en flitig Correnläsare känner du nog igen de flesta personer och händelser vi frågar om.

För att tävla skriver du in dina svar på dagens frågor och skickar in ditt namn och din e-postadress. 

Bland dem som har svarat rätt drar vi tre vinnare per dag: två vinner varsin trisslott och en vinnare får ett presentkort på en prenumeration, tre månader premium digital (alla digitala tjänster och e-tidningen). Presentkortet kan du ge bort till vänner och bekanta. 

När 24:e luckan är öppnad delar vi ut ytterligare ett pris. Bland alla som har tävlat under december drar vi en vinnare som får ett presentkort på 1000 kronor att handla för i de butiker som är anslutna till Linköpings Innersta. Om du är med och svarar varje dag så ökar du dina chanser att vinna i slututlottningen. 

Vinnarna meddelas per e-post och de rätta svaren, samt namnen på vinnarna för föregående vecka, kommer att presenteras på corren.se på måndagar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!