Nominera din favorit till årets Tillsammanspris

För ett år sedan tilldelades Bollihops eldsjäl Sahar Khalili det första Tillsammanspriset. Nu är det dags att nominera era favoriter som ni vill ska få priset 2024.

Bollihops eldsjäl Sahar Khalili tilldelades första Tillsammanspriset i mars 2023.

Bollihops eldsjäl Sahar Khalili tilldelades första Tillsammanspriset i mars 2023.

Foto: Johan Rödin

Östergötland2024-04-06 18:00

Tillsammanspriset delas ut av Corren och Fin dag och ska gå till en aktör som främjat integration och mångfald i Correns område. I år kommer priset att delas ut när Fin dag arrangeras i Trädgårdsföreningen 16 maj.

Anders Björk startade Fin dag 2019 och beskriver verksamheten så här på findag.se: 

Fin dag är ett regionalt arrangemang och en lokal mötesplats för att inkludera fler som står utanför arbetsmarknaden och underlätta kommunikationen mellan arbetsgivare och arbetssökande. Syftet är att engagera och inkludera och få fler att komma in i arbetslivet fortare samt att skapa en attraktiv lättillgänglig fysisk mötesplats i syfte att underlätta för företag och organisationer att möta personer som vill ha jobb och egenförsörjning.

undefined
Anders Björck.

Anders Björck om Tillsammanspriset:

– Jag är övertygad om att integration och inkludering sker lokalt och mellan människor, och att vi med detta pris kan lyfta fler förebilder inom mångfald och integration.

Förra året tilldelades alltså Sahar Khalili priset för sitt arbete med fotbollssatsningen Bollihop i Skäggetorp och Ryd.

De som nomineras till Tillsammanspriset ska ha verkat i Correns område dit vi räknar kommunerna Linköping, Mjölby, Motala, Vadstena, Boxholm, Ödeshög, Åtvidaberg, Ydre och Kinda. 

Nominera din favorit senast 3 maj till mejlen christer.kustvik@corren.se.

Christer Kustvik, chefredaktör

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!