"Carl Fredrik Graf, landshövding i Östergötland" är hans nya, officiella sida, och den har han skapat bara timmar innan han kommer till Ödeshög.
Det är mycket som är "första gången" för en landshövding på rundresa. I Ödeshög blev det exempelvis lakesoppa till lunch.
Lake från Vättern är så närproducerat som möjligt i Ödeshög som är bäst i länet på lokal mat.
– Vi är först med att nå upp till målet att 30 procent av våra livsmedel är närproducerade, säger kommunalrådet Annicki Oscarsson (KD) stolt.
Det är den regionala livsmedelsstrategin från 2016 som har målet att 30 procent av kommunernass upphandlade livsmedel ska vara närproducerade.
– Vi började jobba med det 2011, säger Annicki Oscarsson, för klimatets skull, för att vi ville handla av våra egna lantbrukare och skapa arbetstillfällen och hålla landskapet öppet; för att servera mat av bästa kvalitet till barn och äldre och för att öka vår självförsörjningsgrad.
Espen Rognstad, kommunens kostchef, berättar hur kommunen har gjort upphandlingen för att kunna handla närproducerat.
– Kravet ställde att skolbarnen ska kunna göra gårdsbesök och att producenterna ska besöka skolan och äldrevården och berätta om maten, säger han. Då blir det bara lokala producenter som kan leverera. Och tanken stämmer dessutom bra med skollagen.
Därför har andraklassarna i Ödeshög åkt till en gård och satt potatis varje vår i fem år, och sedan ätit korv och egenodlad pommes frites på höstkanten. Skolelever från Vadstena och Ödeshög träffar varje år hönsen på Alvastra Kungsgård.
– I dag samarbetar vi – Ödeshög, Vadstena, Ydre och Boxholm – med nio lokala leverantörer, säger Espen Rognstad. En del problem är enkla att lösa, andra är värre. Samarbete är nödvändigt.
Lagstiftningens krav på hur upphandling ska gå till är en stor utmaning.
– Men EU-reglerna har också tolkats oerhört fyrkantigt, säger Espen Rognstad.
Vreta kluster och Länsstyrelsen jobbar med den regionala livsmedelstrategin, där samordning, logistik och kommunikation är nycklar till framgång.
– Det är viktigt att vara ute i verkligheten och se nyttan med arbetet, säger landshövding Carl Fredrik Graf.
Han tar en portion till av lakesoppan.
– Lake ska vi nog servera på slottet, konstaterar han. Lokalt. Och väldigt gott.