Köttboden i Visätter utanför Nykil har öppnat dörren för allmänheten och frysdiskarna är fyllda med nöt, fläsk- och lammkött från djur som de själva föder upp.
– Genom den egna butiken får vi möjlighet att träffa kunder och höra vad de tycker, säger Sandra som är den som kommer att ansvara för verksamheten.
– Hon är den drivande kraften i det här, förklarar sambon Robert och berättar att djurhållningen på gården är kravcertifierad vilket bland annat innebär att grisarna kan gå utomhus och böka året runt och att nötdjuren och lammen ska ha extra stora utrymmen att röra sig på.
Sandra Visuri var tidigare vegetarian och avhöll sig från att äta kött.
Nu har hon delvis ändrat sin kosthållning.
– Jag äter kött, men bara från våra egna djur. Jag vet att det är produkter som är framtagna helt utan kemikalier, förklarar hon.
Köttboden är ett helt nytt, och därmed oprövat, projekt för samboparet.
– Vi har ingen aning om vart det här kommer att ta vägen. Vi hoppas såklart att det ska locka närboende och folk från orterna runt omkring, säger Sandra.