Astrid Horn, 23 och John Green, 21, ser sig själva som två energiknippen som har som mål att utveckla affärsidéer.
När möjligheten dök upp om att ta över driften av Wetternrestaurangen - namnet är numera Magasinet - tvekade de inte.
– Vi gillar utmaningar och har längtat efter att driva något eget. Att vi är unga ser vi enbart som en stor fördel, vi går in i det här med öppna ögon och inte med en massa förutfattade meningar, säger Astrid som liksom kollegan John ger intrycket av att vara en påhittig entreprenör med massor av affärsmässiga uppslag.
– Vi träffades när vi gick på Platengymnasiet och var båda med och arrangerade baldansen. Därefter har vi pysslat med lite olika saker, var och en på sitt håll, men den goda vänskapen mellan oss gjorde att vi ville göra något tillsammans och nu ser vi det här projektet som ett alldeles utmärkt tillfälle att skapa något nytt och spännande.
Magasinet är i dag en lunchrestaurang där det serveras husmanskost som lagats från grunden.
Inom kort hoppas man kunna öppna för olika kvälls- och helgsarrangemang.
Här ska mat, café och underhållning vara några av inslagen är tanken, men Astrid Horn och John Green ser fler möjligheter än så.
– Vi vill kunna fixa hela kalas, typ bröllop och födelsefester. Som ett slags eventbolag, liksom, säger de. Vi har många funderingar på framtiden och ser den här satsningen i ett långsiktigt perspektiv.
Två kockar har anställts i bolaget.