De är på konvent för att lära mer om partiets politik, om parlamentarism och hur hantera medierna. Men först ska Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hålla sitt hösttal. En stor del av det dryga halvtimmeslånga talet ägnar han åt regeringsbildningen. När han förklarar att han är beredd att gå till extraval om SD inte får igenom sina krav jublar och applåderar SD-kvinnorna i salen på Villa Fridhem.
– Jag har pratat med väldigt många av våra medlemmar och det är helt uppenbart att man nästan hoppas på ett extraval. Vi har möjlighet att växa ytterligare. Jag tror att väljarna röstar på de stora partierna vid ett extraval för att uppnå stabilitet och vi är ett stort parti idag.
I snitt är sju av tio sverigedemokrater som valts in i kommuner, landsting och riksdag män. Det speglar väljarkåren ganska väl, menar Jimmie Åkesson.
– Men det är en slagsida mot män och det är ett problem för oss som vi måste hantera.
Att SD:s krav på sänkt abortgräns till tolv veckor skulle få kvinnor att välja bort Sverigedemokraterna tror han inte.
– Väljer man att rösta på oss så gör man det för att man sympatiserar med vår politik, ofta är det andra frågor som betyder någonting på riktigt, till exempel migrationsfrågan eller trygghetsfrågor.
I Danmark har Sverigedemokraternas systerparti Danskt folkeparti stort inflytande, men ingår inte i regeringen.
– Skulle du vilja ha en liknande roll?– Ytterst ser jag oss som ett regeringsparti. Det är inte viktigt för oss i det här läget, att sitta med i en regering. Utan vi är beredda att släppa fram primärt en moderatledd regeringen i någon konstellation. Sannolikt inte alliansen utan närmast till hands är moderaterna och kristdemokraterna.
Det är med de partierna Sverigedemokraterna uppfattar sig vara närmast när det gäller partiets viktigaste fråga, migrationspolitiken.
Vad skulle få dig att säga ja till att släppa fram en sådan regering?– Dels vill jag vara nöjd med den riktning som den tillträdande regeringen säger att man ska föra landet i. Där är vi ändå ganska nära idag men jag vill också veta hur det ska ske. Det vet vi inte särskilt mycket om. När Ulf Kristersson pratar om att han till och med är beredd att bilda en enpartiregering är det ändå inom ramen för alliansens politik. Det är inte intressant för oss. Sedan vill vi ha garantier, vi vill vara säkra innan vi släpper fram någon regering.
Du vill inte hamna i den situationen, att ni precis som 2014, fäller regeringens budget?– Jag har inga problem med det men det är inte särskilt konstruktivt.
Talmannen Andreas Norlén har de senaste dagarna fått kritik för att han låter regeringsbildandet ta för lång tid. Just nu har Stefan Löfven (S) ytterligare en vecka på sig att komma med ett förslag.
– När den här sonderingsperioden är över då kan vi inte hålla på och sondera längre utan då får talmannen peka med hela handen.
Jimmie Åkesson tror inte heller att Annie Lööf (C) eller någon annan partiledare skulle lyckas om de fick en ny tvåveckorsperiod av talmannen för att försöka bilda regering.
Det som krävs är positionsförflyttningar och det får vi inte innan talmannen lägger fram skarpa förslag i riksdagen.