Vi har mötts tidigare. När Lars-Håkan och Camilla-Maria i september 2021 visade upp den nyrenoverade arbetarbostaden, eller drängstugan, som tidigare stått tom i 60 år. Numera hyrs den ut, både till svenska och utländska gäster som vill uppleva lugnet på landet.
– Det har gått över förväntan. Första året hade vi 100 gästnätter, säger Camilla-Maria.
Men att nöja sig med ett stort byggprojekt på gården, som tog sju år att färdigställa, har inte avskräckt paret som länge haft tankar om att någon gång i framtiden även driva att litet kafé på hobbybasis.
– Det är mysigt där vi bor med de gamla husen, framhåller Camilla-Maria.
Här finns bland annat en gamma lada, en byggnad som paret en gång använde som bröllopslokal. Men att sedan bara låta den stå tom, tyckte de kändes synd och successivt har tankarna om en renovering vuxit fram.
I augusti 2023 drog arbetet igång.
– I början var tanken att ha ett garagetema, jag gillar gamla bilar, säger Lars-Håkan.
Men sedan blev han och hustrun mer uppmärksamma på att sonen och hans kompisar bland annat lyssnar på countrymusik. Insikten om att det i Sverige är sällsynt med caféer med den inriktningen gjorde att de bestämde sig att gå den vägen.
Lars-Håkan nämner också hur hans generation är uppvuxen med tv-program som Lilla huset på prärien, Familjen Macahan och Dr Quinn.
– Det fanns en glorifiering av västern när man var ung och det kändes kul.
I alla projekt paret ger sig in i har de olika roller. Lars-Håkan medger att han kan vara svårrubbad när han gjort upp sin plan.
– I huvudet vet jag redan hur det ska se ut och då vill jag att det ska bli så.
Camilla-Maria förklarar att hon låter honom hållas, för husfridens skull. Han skrattar och säger inte emot.
Samtidigt är paret noga med att poängtera att Countryside café är ett gemensamt projekt, att de ibland behöver kompromissa och att satsningen varit det stora samtalsämnet sedan förra sommaren.
Första maj var det invigning och den gick över förväntan. Men paret framhåller att de inte har någon erfarenhet av att driva café, och inte heller kan förutse om det kommer 10 eller 100 gäster på lördagarna när de planerar att hålla öppet.
– Vi är inga bagare och vill heller inte konkurrera med fiken runtomkring, utan bara komplettera med något, säger Camilla-Maria.
Därför blev det belgiska våfflor, som paret gräddar i en liten separat köksdel i anslutning till baren i saloon-stil.
Ladan har inretts med plats för gäster på två plan. Att komma in i lokalen ger en känsla av att vara statist i en westernfilm. Cowboyhattar, hölster och andra matchande föremål pryder väggarna. Hängande lampor, gjorda av gurkburkar, lyser upp baren och i en liten hörna av ladan finns en skylt med texten "dance floor". Ur högtalarna strömmar svag musik, som förstärker känslan av att vara på en helt annan plats, mot det vardagliga.
Det är nu när bygget är klart som Camilla-Maria känner att hon njuter som mest. Hon gillar att sköta servicen runt gästerna, att möta dem som kommer.
– Jag vill att det här ska bli ett ställe där de som bor nära bara ska kunna titta in för att ta en kopp kaffe, säger hon.
Just nu har paret inga ambitioner att utveckla verksamheten, även om förfrågningar kommit in. Hur och om de tar sitt projekt ett steg vidare får framtiden utvisa.
– Lönen är att folk ska kunna njuta av det vi skapat. Det är en enorm kick, säger Lars-Håkan.