Culinary World Cup avgjordes i Luxemburg under förra veckan. Fazer-gänget deltog i storköksklassen – och gick segrande ur striden.
Hur känns det att ha vunnit VM-guld?– Det känns helt fantastiskt. Gruppen har tränat länge inför den här uppgiften – så tävlingen blev därför en otrolig urladdning, säger Adam Hallberg.
Hur nöjd är du med insatsen?– Det var lite svajigt i början. Publiken kom väldigt nära inpå och det blev en liten chock. Inledningsvis låg vi också efter tidsschemat, men det löste sig i slutändan.
Vad tror du fällde avgörandet?– Jag tycker att vi i Sverige är väldigt bra på att sätta ihop ett team. Det tror jag var den största orsaken till att vi lyckades vinna tävlingen.
– Sedan var vi också duktiga på att ta tillvara på det vi fick. Temat för årets tävling var ju "Against food waste".
Vad betyder det här för dig?– Det är helt klart det största som hänt mig. Jag har drömt om att få göra det här under en längre tid – så det betyder jättemycket för mig.
Hur firade ni framgången?– Gruppen fick gå på en italiensk restaurang och frossa i både tryffel och anklever. Det blev ett jäkla hallabaloo, faktiskt.