Malin Lintzén tar över klubban

Efter ett år som ledare i verksamheten följt av ett år som ledamot i styrelsen för Nyföretagar Centrum i Motala och Vadstena blir Malin Lintzén nu ordförande efter avgående Björn Persson.

19 augusti 2014 10:31

Under våren valdes Malin Lintzén till ny ordförande för Nyföretagarcentrum i Motala och Vadstena.

– Det är väldigt roligt att ha fått förtroendet att leda styrelsearbetet under det kommande året. Nyföretagarcentrum är en väl fungerande verksamhet som verksamhetsledaren Kristin gör ett fantastiskt arbete med att förvalta och utveckla. Vi har en god relation till samarbetspartners och en kompetent styrelse, vilket självklart skapar bra förutsättningar för vidareutveckla vårt stöd till nyföretagare inom regionen. säger Malin

Malin Lintzen har en bakgrund som konsult inom IT-branschen och driver sedan 2011 det egna företaget Lintzén Consulting AB.

– Malin har erfarenhet både av det operativa arbetet som verksamhetsledare och av styrelsearbete för Nyföretagarcentrum vilket naturligtvis är väldigt positivt. Hon är en god analytiker, tydlig, rak och väldigt professionell i allt hon gör – vilket sammantaget gör henne till en utomordentlig ordförande. Både jag och övriga styrelsen ser fram emot ett spännande år under Malins ledning, säger Kristin Ericsson, verksamhetsledare.

Andreas Karlén, SEB, övertar posten som vice ordförande efter Roland Richardsson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!