Dubbelmordet: Ännu en bil tagen i beslag

Jakten på personen eller personerna bakom dubbelmordet fortsätter. Polisen har tagit ännu en bil i beslag som nu ska analyseras av polisens tekniker.

14 juni 2017 08:09

Det var vid 20-tiden på tisdagskvällen som polisen beslagtog en bil. Fordonet hittades någonstans i Mjölby kommun. Det var ett tips från allmänheten som gjorde att polisen intresserade sig för bilen. Inga personer fanns i anslutning till fordonet.

Bilen har bärgats från platsen och ska undersökas av polisens kriminaltekniker.

Redan under natten till tisdagen beslagtog polisen en bil i Skänninge. Vid 12.30-tidern hämtades två personer in till förhör. Efter förhör kunde de dock avskrivas från utredningen.

En källa till redaktionen säger att polisen har valt ett offensivt förhållningssätt. Från åklagarhåll har man uppmanat polisen att inte tveka att hämta in personer till förhör. Av erfarenhet vet polisen att de första dygnens utredningsarbete i ett spaningsmord kan vara helt avgörande.

Det var vid 18-tiden i måndags som en 62-årig kvinna och en 70-årig man hittades mördade i ett hus strax utanför Mantorp. Det är oklart när brottet begicks, men mannen sågs i livet så sent som under lördagen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Fredrik Quist