På lördag kväll blir det invigning av Main Events satsning på livemusik. På scenen står Degdala trio.
– För ett par veckor sedan invigde vi vår konferenslokal med scen. Nu ville vi testa olika teman, till exempel att ta dit ett band, säger restaurangchef Mikael Danielsson.
Han tror att det kommer bli drag när östgötabandet river av de populäraste coverlåtarna. Till lördag är restaurangens nya bar inte klar. Den står färdig först nästa helg.
– Vi gjorde en nyöppning av vår nattklubb den 29 september. Vi måste se till att vi kan slussa runt folk i lokalerna. Det blir för stort tryck på den stora baren annars.
Mikael berättar att den stora utmaningen har varit att få maten lönsam.
– Vi har ett extremt tapp från maj till september. Under vår nyöppningshelg i september sålde vi lika mycket som vi gjorde under hela juli. På sommaren väljer man kanske hellre att vara hemma och grilla än att spela bowling.
Prisökningarna på mat har gjort att arbetet med att ta fram en meny har varit en utmaning.
– Vi har satsat på lättare luncher för att inte driva upp våra priser. Och att vi gör något mer exklusivt på fredagarna istället. När det kommer till à la carte så sitter vi hela tiden med kalkyler och försöker hitta de bästa priserna. Det är svårt att ta hur mycket som helst för maten.
Mikael menar att nattklubb med livemusik är lite av en räddning för lönsamheten.
– Vi har tyvärr ingen bra omsättning på mat. Säljer vi bowling eller alkohol är det en bra inkomst.