Bullar pÄ löpande band var det för Emelie BÀckehed, 32, som med inarbetad rutin klippte upp de trekantiga locken pÄ kardemummabullen som snart blir en fantasifull kreation: "I dag fÄr vi mycket att göra", sÀger hon nÀr Corren kommer pÄ besök.
Drygt tusen semlor rÀknar personalen med att baka under dagen: "Det kanske blir fler för de gÄr Ät", sÀger Jackieline Jaako, 28 Är, butiksarbetare och teamledare. En som passade pÄ att handla var Christina Hammarberg.
Kunderna Àr trogna den klassiska semlan sÄ det Àr den som gÄr Ät mest, men Àven wienersemlan Àr populÀr, enligt Jackieline Jaako som personligen fastnade för den med smak av passionsfrukt.
PĂ€ron, passionsfrukt, blĂ„bĂ€r, pĂ€ron, hallon, tosca, kanelbulle â det Ă€r bara fantasin som sĂ€tter grĂ€nser nĂ€r man ska variera den klassiska semlan och pĂ„ semmelbuffĂ©n fanns 25 varianter.
Jo, det blir nog tvÄ semlor i veckan ungefÀr den hÀr tiden, berÀttar Bosse Pettersson, 79, och Ingrid Pettersson, 77, frÄn Mantorp som föredrar den klassiska semlan.
Christina Hammarström passade pÄ att köpa vaniljsemlor, toscasemla och "passionssemla".
Wilma Fridh, 19, butiksbitrÀde och en av dem i bagargÀnget kör fram ytterligare en vagn med semlor, störst efterfrÄgan Àr det pÄ den klassiska. "Man lÀr nog drömma om semlor i natt", sÀger hon.
För makarna Pettersson Àr det klassisk semla som gÀller: "Man kan aldrig Àta för mycket semlor, sÀger Ingrid, 77, och fÄr medhÄll av maken Bosse.
SjÀlva bullen med smak av kardemumma bakas ocksÄ i butiken, berÀttar Emelie BÀckehed.
Det gÀller att hÄlla tempot uppe nÀr över tusen semlor ska stÄ klara under dagen.