Bullar på löpande band var det för Emelie Bäckehed, 32, som med inarbetad rutin klippte upp de trekantiga locken på kardemummabullen som snart blir en fantasifull kreation: "I dag får vi mycket att göra", säger hon när Corren kommer på besök.
Drygt tusen semlor räknar personalen med att baka under dagen: "Det kanske blir fler för de går åt", säger Jackieline Jaako, 28 år, butiksarbetare och teamledare. En som passade på att handla var Christina Hammarberg.
Kunderna är trogna den klassiska semlan så det är den som går åt mest, men även wienersemlan är populär, enligt Jackieline Jaako som personligen fastnade för den med smak av passionsfrukt.
Päron, passionsfrukt, blåbär, päron, hallon, tosca, kanelbulle – det är bara fantasin som sätter gränser när man ska variera den klassiska semlan och på semmelbuffén fanns 25 varianter.
Jo, det blir nog två semlor i veckan ungefär den här tiden, berättar Bosse Pettersson, 79, och Ingrid Pettersson, 77, från Mantorp som föredrar den klassiska semlan.
Christina Hammarström passade på att köpa vaniljsemlor, toscasemla och "passionssemla".
Wilma Fridh, 19, butiksbiträde och en av dem i bagargänget kör fram ytterligare en vagn med semlor, störst efterfrågan är det på den klassiska. "Man lär nog drömma om semlor i natt", säger hon.
För makarna Pettersson är det klassisk semla som gäller: "Man kan aldrig äta för mycket semlor, säger Ingrid, 77, och får medhåll av maken Bosse.
Själva bullen med smak av kardemumma bakas också i butiken, berättar Emelie Bäckehed.
Det gäller att hålla tempot uppe när över tusen semlor ska stå klara under dagen.