Larmet: Någon har blivit skadad i bråket

Polisen grep en kvinna i centrala Mjölby efter att hon ska ha skadat en man. Mannen fördes till sjukhus. Under tisdagen anhölls kvinnan efter beslut från åklagare.

Foto: Johan Nilsson/TT

Mjölby2018-03-19 22:37

Det var vid 20.30-tiden på måndagen som en person ringde polisen och berättade om ett bråk i en byggnad i centrala Mjölby. Inringaren trodde att någon kunde ha blivit skadad i bråket. Två polispatruller och en ambulans åkte till den aktuella Mjölbyadressen. På plats försökte polisen utreda vad som hade hänt.

– Polisen träffade på en kvinna i 55-årsåldern som verkade vara inblandad i bråket. I en lägenhet i huset anträffade polisen en skadad man i 35-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulans. Och kvinnan greps, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen Östergötland.

Enligt Thomas Agnevik har mannen en mindre allvarlig sårskada, men eftersom såret ser ut som om det har orsakats med ett vasst föremål är den gripna kvinnan misstänkt för grov misshandel.

Den aktuella lägenheten har spärrats av och en kriminalteknisk undersökning ska göras i morgon, tisdag. Polisen kommer att påbörja en dörrknackning i huset på måndagskvällen för att undersöka om det finns vittnen.

Enligt polisen ska den gripna kvinnan förhöras efter tillnyktring.

På tisdagen förhördes den gripna och åklagaren fattade beslut om att anhålla kvinnan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om