Vill du vara med i Correnpanelen?

Tyck till om Corren, var med och påverka vårt innehåll, i nya Correnpanelen! Alla som deltar får ersättning som tack för hjälpen.

Linköpings kommun 21 september 2019 16:00

Min dotter var inte gammal när hon sa det första gången: "Pappa, du kan ju inte gå nånstans utan att folk pratar Corren med dig". Så är det. Ni läsare älskar att diskutera Corren och i min panna står det "Diskutera Corren med mig!".

Ni vet att jag älskar det, att jag många gånger uppmuntrat er till det, och ert engagemang har varit en stor del i tidningens utveckling de senaste åren.

Här är något av det ni åstadkommit genom era önskemål:

* Ett starkare fokus på lokala nyheter, bland annat genom att samla alla våra lokala orter i A-delen. 

* Tjockare tidningar. Tunna tidningar är det värsta ni vet så de senaste två åren har tidningarna varit betydligt tjockare än tidigare under 2010-talet. 

* Mer ekonomi-, inrikes-, och utrikesnyheter. Högprioriterade områden i Corren historiskt sett och de senaste åren har vi på er begäran återställt ordningen med fler sidor.

Nu startar vi Correnpanelen för att ta ert engagemang ytterligare ett steg.

Som medlem i Correnpanelen kommer du få möjlighet att påverka, utveckla och förbättra innehållet i våra nyhetskanaler, och tycka till om annonserna i tidningen och på Corren.se. Det spelar ingen roll om du läser oss ofta eller sällan, om du är prenumerant eller inte, det enda kravet är att du har tillgång till en digital plattform (dator, läsplatta eller smartphone). Undersökningarna sker i mejlutskick efter att du har startat ett konto på adressen panel.corren.se.

Medlemskapet i Correnpanelen är förstås frivilligt och kostnadsfritt. Du kan skräddarsy din medverkan när du skapar konto och väljer då själv hur många undersökningar du vill delta i per månad. Dessutom får du ersättning för varje undersökning du deltar i. Ersättningen varierar med undersökningens längd. En genomsnittlig undersökning tar normalt 5-10 minuter att besvara och ersätts med ungefär lika många kronor som minuter. Du kan läsa mer om ersättningen på panel.corren.se.

Tveka inte, gå in och anmäl dig idag.

Till sist en påminnelse: På Linköpings välgörenhetsgala 8 november ska Corren dela ut vårt nya pris Årets Linköpingshjärta. Utmärkelsen ska gå till en aktör som verkat för ett välmående Linköping för alla. Vem eller vilka ser du som gör Linköping till en bättre stad att leva i? 

Nominera den eller de, eller den organisation, som du tycker ska hyllas. Gör det med ett mejl eller brev till christer.kustvik@corren.se eller Christer Kustvik, Corren, 58189 Linköping. Gör det senast 22 september.

Nominera din favorit nu!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa