Vinnare och rätta svar i vår månadstävling

Nu är vår månadstävling för mars avslutad och bland alla rätta svar har Håkan Karlsson lottats fram som vinnare av en hotellupplevelse för 2 500 kr på Elite Hotels. Vinnaren kommer att kontaktas inom kort.

Svarade du rätt på vårt quiz? Artisten Theoz, skidåkaren Ida Dahl. LHC, Pinnarps camping och filmen "Triangle of sadness" fanns bland frågorna.

Svarade du rätt på vårt quiz? Artisten Theoz, skidåkaren Ida Dahl. LHC, Pinnarps camping och filmen "Triangle of sadness" fanns bland frågorna.

Foto: Corren arkiv/TT

Linköping2023-04-03 18:00

Stort tack till alla er som var med och tävlade. Här hittar du de rätta svaren: 

Fråga 1

Pinnarps camping i Kinda har drabbats av två bränder nyligen, men de nya ägarna räknar ändå med att campare och badgäster ska lockas av det fina läget vid sjön. Ja, vad heter sjön?

Åsunden

Övre Föllingen

Kisasjön

Fråga 2 

Den kraftiga inflationen påverkar alla svenskar just nu. Inte minst de ökande matpriserna. Hur hög var inflationen i februari, enligt KPI? 

12,0 procent 

15,3 procent 

21,1 procent 

Fråga 3

Theodor "Theoz" Haraldsson, 17 år, från Vikingstad tog sig till final i Melodifestivalen. Nu är han aktuell i ett annat tv-program. Vad heter det? 

Underdogs

Talang

Hela kändis-Sverige bakar

Fråga 4

Längdskidåkaren Ida Dahl från Mantorp vann Tjejvasan. Men hur gick det för henne en vecka senare, i damklassen i själva Vasaloppet?

Hon vann

Hon kom tvåa

Hon kom trea 

Fråga 5

Det nya P-huset bredvid den nya simhallen i Linköping har fått kritik för att det innehåller för få laddplatser och har för lågt staket på taket. Vad heter P-huset? 

Braxen

Neptunus 

Tinnis

Fråga 6

Säsongen tog ännu en gång slut i förtid för Linköping HC:s herrar med missat slutspel. Vem svarade för säsongens sista mål?

Oscar Fantenberg 

Filip Bystedt 

Broc Little

Fråga 7

Två personer från Linköping var nominerade till Oscar i år. En av dem är producent till "Triangle of sadness", och kunde vinna priset för Bästa film. Vad heter han? 

Ruben Östlund

Erik Hemmendorff

Ludwig Göransson

Fråga 8 

Årets julkalender på TV blir en gammal favorit i ny tappning. Vilken julkalender är det som får nytt liv? 

Trolltider 

Sunes jul 

Teskedsgumman 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om