Hur känns det?
– Jättekul! Vi började planera det här redan för två år sedan, men vi har väntat på en bra, central lokal. I november förra året dök den här upp, säger Farid Tafazoli och klättrar ner från en stege.Den nya salladsbaren på Ågatan har bokstavligen precis slagit upp portarna och människor som passerar kastar nyfikna blickar mot det nya lunchstället. Tidigare har London Café huserat på adressen Ågatan 24. Nu har lokalerna målats om och fått nytt liv. Senare i vår blir det även uteservering.
Killarna satsar på luftigt och vitt. Och spanskt.
– Vi riktar in oss på spansk mat och spanska drycker, bland annat har vi sangria på menyn, säger Tomas Gergi.
Men någon sangria med alkohol är det inte tal om. Ensaladas koncept är hälsosam mat där gästerna får plocka ihop sin egen sallad. På menyn finns bland annat grönkål, quorn och andra vegetariska och veganska salladsingredienser. – Vi vill att det ska passa alla, säger Tomas Gergi.– Nu ser vi att många går över från snabbmat till den här hälsosamma matkulturen. Då gäller det att vara bland de första som snappar upp det, säger Farid Tafazoli.