Det putsas och fejas inne i lokalen som de senaste åren har huserat en rad olika restauranger med olika inriktningar.
– Vi försöker skapa en indisk miljö med inredningen. Det kommer nog ta en månad innan det är klart och om allt går som det ska så ska vi öppna i november, säger ägaren Suvash Banik som varit i branschen sedan 1996 och öppnade sitt första egna ställe 2004. Han bor i Stockholm där han driver två indiska restauranger.
– Min kollega bor i Linköping och när vi är igång får jag börja pendla.
Suvash Banik kommer från Indien och restaurangen kommer servera klassiska rätter från hemlandet som vana besökare av indiska restauranger i Sverige kommer att känna igen.
– Vi kommer ha alla de typiska rätterna som Tikka masala, palak paneer och så vidare. Vi kommer också ha några egna nya rätter på menyn. Många av rätterna kommer också att vara vegetariska och veganska. Det är många som vill äta vegetariskt idag, säger Suvash Banik som vill att det ska dofta ordentligt under ett besök på restaurangen.
– Det är därför vi heter aroma. Vi använder vår egna kryddblandning som vi gör själva och det ska dofta från alla kryddor.
De senaste åren har det kommit och gått flera restauranger i den här lokalen. Vad krävs för att ni ska kunna bli kvar?
– Ja, jag hörde att det var så. Vi försöker göra vårt bästa. Linköping är en ganska stor stad och vi hoppas att alla skulle vilja komma någon gång och smaka vår mat.