Det är bröderna Engin och Emanuel Yildiz som klivit in i lokalerna på Storgatan där föräldrarna Fehime och Yasar Yildiz drev Sibylla i 24 år.
De gör det med en meny som består av hamburgare, tillagade från grunden, med olika sorters tillbehör.
– Vi har fått matintresset från mamma. Hon är helt otrolig i köket, säger Engin.
Han berättar att det inte var planerat att han och Emanuel en dag skulle ta över det som mamma och pappa lämnade efter sig.
– Jag utbildade med till massageterapeut och jobbade som det under flera år. Sedan blev det en sväng i byggbranschen som snickare och efter det som assistent på ett behandlingshem.
Emanuel valde också ett annat spår när han som ung utbildade sig till grafisk designer.
– Men jag kände efter ett tag att det inte riktigt var min grej. Jag trivdes inte med att sitta vid en dator hela dagarna.
Kontorsjobbet byttes mot en tjänst som säljare i en skobutik och till slut hamnade bägge bröderna på restaurang Taket i Linköping.
– Vi fick jobba med lite av varje. I köket, i serveringen och i baren, säger Engin som nu ser fram mot att driva den egna restaurangen, Booya burger business, tillsammans med sin bror.
– Läget är tufft just nu med coronan, men vi hoppas att det ska gå ändå, säger Emanuel som också funderar en del kring konkurrensen på området med flera liknande krogar i Linköping.
– Men samtidigt, konkurrens är bra. Det gör att man måste vara skärpt och göra sitt bästa varje dag.