För många östgötar är hans ansikte bekant. Stanley "Stampe" Nilson har under hela livet spelat i olika band. Nu är det i The Delta Dullards, ett bluesband fast med lite tuffare tongångar.
Parallellt har Stanley under åren jobbat med barn, med gamla, som taxichaufför, busschaufför och åkare.
– Pappa jobbade på begravningsbyrå när jag växte upp. Det fanns en svart telefon som man aldrig fick svara i, den var kundernas.
Stanley gick under en tid i sin fars fotspår och det blev sju år på Fonus, fem i Linköping och två i Mjölby.
– Jag har i flera år tänkt tanken på en egen begravningsbyrå, men först nu gjort slag i saken. Jag hittade en bra lokal mitt emot där jag bor, här i Tannefors.
Själv har Stanley fått sin beskärda del av sorg i livet. Syster Annica dog av spridd bröstcancer, blott 30 år gammal.
2003 drabbades han av ännu en livskris när han tillsammans med hela sin familj, fru, tre barn och hund, var på väg hem till Åtvidaberg från Linköping.
– Det var på 35:an, dödens väg som den har kallats. Vid Björsäterskorset svänger plötsligt en lastbil ut för en vänstersväng. Vi kolliderade och taket på vår bil slets av. Min fru Ellinor på passagerarplatsen fick ta den värsta smällen och avled direkt. Vi andra kom undan med brutna armar och näsor. Men sorgen var ju värst.
Ellinor var 35 år, barnen 9, 11 och 13. Tillvaron kollapsade, barnen behövde psykologhjälp under många år och kanske var det omsorgen om dem som fick Stanley att ens orka vidare.
Vad gör dig till en bra begravningsentreprenör?
– Jag har levt med stor sorg själv, kan relatera och har tid att verkligen lyssna. Länge. Det har inte de stora begravningsbyråerna. Där är det mer löpande band som gäller. Men framför allt drivs jag av en önskan att kunna hjälpa andra.
– Jag har en stark tro på mig själv i detta.
Stanley är även borgerlig officiant och erbjuder sig att både sjunga och spela under borgerliga ceremonier, om de anhöriga önskar.
– Nu för tiden kan begravningar se väldigt olika ut. Jag ser inga önskemål som omöjliga att uppfylla.
Den 15 mars blir det invigning och ett samarbete med Stilfloristerna i Tannefors är redan inlett.
Varför namnet Harpan?
– Jamen, nu är jag både musiker och begravningsentreprenör. Harpa är ju änglarnas instrument.