Mat och vin utökar

– Hallå där Stanley Wong, från Wong Måltid & Marknad som för andra året i rad tillsammans med Arenabolaget arrangerar vin- och delikatessmässa, Vin i Linköping på Konsert & kongress.

STOCKHOLM 2008-10-09
Rosa champagne hälls upp i glas.
Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / SCANPIX / Kod 10078
** OUT DN (även arkiv) **

STOCKHOLM 2008-10-09 Rosa champagne hälls upp i glas. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / SCANPIX / Kod 10078 ** OUT DN (även arkiv) **

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD

Linköping2014-10-18 13:55

Skillnad mot förra året?

– Vi arrangerar mässan en månad tidigare än förra året, då vi ju krockade lite med den viktiga VM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige och Portugal. I år har vi för övrigt sålt nästan dubbelt så många förköpsbiljetter jämfört med förra året, 2 200. Vi har många fler utställare nu också. 55 stycken mot 40-talet i fjol. Dessutom får vi besök av champagneexperten Richard Juhlin.

Vad hoppas du på?

– Förutom mycket folk så hoppas jag att folk tar chansen att lära sig något. Man ska ha trevligt, men också lära sig något av våra kunniga utställare. Passa på att fråga.

Räknar du dig själv som en riktig finsmakare?

– Jag tycker det är jättegott med vin. Och med öl, jag är allsmakare. Men jag tycker om att arrangera också och att lyfta fram våra ambassadörer inom vin, öl och delikatesser.

Något gott du inte vill vara utan?

– En riktigt god lagrad parmesanost och ett kraftigt rött vin.

Tre goda ting du tar med dig till en öde ö?

– Löparskor, en bra bok och en flaska riktigt fin champagne.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om