Det säger Katarina Eckerberg Olsson och Beatrice Sjölund. De är ordförande, respektive klubbchef för Linköpings allmänna simsällskap, LASS.
De är väl medvetna om den debatt om Tinnis vara eller inte vara som pågått, och fortfarande pågår. Men de sällar sig inte till den skara som kräver att allt ska förbli som det en gång var.
– En sådan badsjö finns det inte plats för. Det behöver man bara komma hit för att se, säger Katarina Eckerberg Olsson och tittar ut över det som är kvar av den numera torrlagda sjön och bort mot den nya simanläggningen som börjar ta form.
Att göra det forna badområdet till en park är inget de förordar. Trädgårdsföreningen ligger nära och Stångåområdet likaså. Nej, de vill satsa på vatten. Mycket vatten.
– Vi vill att det här området med Tinnis och nya simanläggningen ska bli ett nytt bad- och simparadis i Linköpings, säger Katarina Eckerberg Olsson.
Det de vill är att den nya simanläggningen ska bilda en helhet tillsammans med Tinnis, utan inhägnader och annat som begränsar badområdet.
– Man ska kunna gå ut från simhallen och mötas av strand, gräs och med en naturlig förbindelse med Tinnis. Du ska kunna röra dig i badkläder i området, och det gör man inte gärna om det samtidigt ska vara en park. Vem vill, i bikini, möta en hundägare som rastar sin hund, säger Beatrice Sjölund.
I stället för att hänga fast vid begreppet badsjö, tänker de båda LASS-representanterna att en "sjö" kan se ut på många sätt. Den kan göras lite mera "vattenlandskapig" som Katarina Eckerberg Olsson uttrycker det.
Blir det en sjö kommer den att få ett bassänggolv och det kommer att öka möjligheterna till variation, enligt Katarina Eckerberg Olsson. Eftersom djupet kan varieras kan det ge möjlighet till ett hopptorn i en del, och i en annan del av sjön kan man anlägga en "ö" med en rutschbana, spånar de.
Visst kan man tänka att LASS pratar i egen sak, men det håller inte Katarina Eckerberg Olsson med om.
– Skulle vi bara tänka på vår verksamhet så behövs bara pooler. Någon badsjö är inget som vi som förening behöver. Men vi vill att Linköpingsborna ska gilla vatten, därför vill vi ha mycket av det.
Att Katarina Eckerberg Olsson och Beatrice Sjölund ger sig in i debatten beror bland annat på att de tycker att den bör nyanseras en aning.
– Alla Linköpingsbor kräver inte en badsjö som den var 1938. Det finns andra alternativ.