Krogens företrädare: Finns ingen hotbild mot oss

På Biljardpalatset anordnas ofta konserter och evenemang. Arrangören till Liveklubben är förvånad över nattens skottlossning i lokalerna. Samtidigt meddelar en av krogens företrädare att det inte finns någon hotbild mot lokalerna.

Det har inte funnits någon hotbild mot Biljardpalatset, uppger en av företagets företrädare.

Det har inte funnits någon hotbild mot Biljardpalatset, uppger en av företagets företrädare.

Foto: Christer Kustvik

Linköping2021-11-07 11:34

– Vi brukar ofta ha en lite äldre publik, 30-40 plus. Det brukar alltid vara lugnt där.

Det säger Tobias Pettersson, arrangören bakom Liveklubben som anordnar spelningar och evenemang på Biljardpalatset. Han säger att han själv inte var på plats i lokalerna på lördagen men inte hört att det skulle varit stökigt under kvällen.

– Vi brukar ha spelningar fredagar och lördagar, men just i går hade vi inget arrangerat där. Så jag tror att det var en lugn kväll, säger han på söndagen.

Under söndagsmorgonen var vi i kontakt med den person som står som ägare för Biljardpalatset. Han uppgav att polisen inte varit i kontakt med honom och att han inte hört talas om skottlossningen alls förrän Corren pratade med honom. En annan av Biljardpalatsets företrädare, Sabo Rüya, skriver i ett sms till redaktionen att det inte funnits någon hotbild mot företaget.

Nästa konsert är planerad till lördag den 13 november. Då ska bland annat punkbandet De lyckliga kompisarna spela i lokalerna. Huruvida helgens skottlossning påverkar arrangemanget vet inte Tobias Pettersson. Enligt Sabo Rüya planerar man dock att ha öppet som vanligt från och med i morgon, måndag.

Han skriver vidare att företaget har valt att inte kommentera händelsen ytterligare på grund av polisens förundersökning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!