Tio timmars arbetsdagar med bara söndagar ledigt under veckorna.
Nu har makarna Yasar och Fehime Yildiz bestämt sig för att "stämpla ut".
– Vi har älskat varje minut av det här, men 24 år känns som en lagom tid. Nu kör vi veckan ut, sedan stänger vi, säger Yasar.
Hamburgare och korv dagarna i ända har inte fått Fehime att tröttna på jobbet, berättar hon.
– Nej, verkligen inte. Det har varit en fantastisk tid med många härliga möten med underbara gäster. Flera av dem har blivit våra vänner för livet. Vi umgås privat och gör saker tillsammans.
Nu väntar livet som pensionärer med allt vad det innebär.
– Först ska vi bara ta det lugnt några månader. Sedan får vi se. Vi vill gärna resa runt och titta oss omkring. Israel och Nya Zeeland är två länder som vi gärna vill besöka, säger Yasar.
Det blir makarna Yildiz båda söner, Emanuel och Engin Yildiz, som kommer att ta över lokalerna i hörnet av Storgatan och Repslagaregatan där de öppnar en ny restaurang.
De gör det med en delvis ny inriktning där fokus ändå kommer att vara hamburgare.
– Vi kommer att laga vår mat från grunden, säger Emanuel, väl medveten om den konkurrens som råder på området med flera restauranger i centrum med ett liknande koncept.
– Folk äter ute i större utsträckning än tidigare. Underlaget av kunder ökar hela tiden och vi tror självklart på den satsning vi kommer att göra.
Först väntar dock en totalrenovering med en planerad öppning i mitten av mars.