Tillsammans med vännerna Martin Hägg, Martin Tunhag och Johan Berntsson har han slagit sig ner på restaurang Butterfly längst ner på Ågatan.
Pizzorna är nästan uppätna. Det är bara Martin Tunhag som fortfarande sitter och mumsar.
– Men det är de andras rester, säger han och skrattar.
Allihopa förstår att nyårsdagen är en perfekt pizzadag för många.
– Suget är liksom stort dagen efter. Då ska det vara riktigt flötigt, säger Johan Berntsson.
– Dessutom är det gött att träffas dagen efter igen och snacka igenom allt som hänt på nyårsafton, säger Martin Tunhag.
Så det finns mycket att prata om alltså?
– Ja, det var riktigt trevligt i går. Middag och sedan hemmafest.
Moses Shaba på restaurang Butterfly intygar att det är extra mycket folk på besök just på nyårsdagen.
– Så är det. Men det är ändå inte riktigt lika mycket som förra året. Lite lagom, så att vi där bakom hinner med allt.
Vilka pizzor går bäst?
– Alla. Eller speciellt de med mozzarella.
På väg därifrån träffar vi Refik Durakovic. Han har köpt med sig pizzor – en Funghi och en gyrospizza.
– Jag jobbade i går och orkade inte göra någon mat i dag. Promenad och pizza, det är perfekt en sådan här dag, säger han.