Han är årets småföretagare

Årets småföretagare är Linköpingsbo. I hård konkurrens av över hundra nominerade från hela Sverige röstades Pelle Pettersson fram som ”Småföretagarnas Favorit 2015”.

Årets småföretagare 2015 är Pelle Pettersson från Klockkungarna.se.

Årets småföretagare 2015 är Pelle Pettersson från Klockkungarna.se.

Foto: Mitt Företag

Linköping2016-02-09 21:08

– Det är fantastiskt roligt. Vinsten är ett bevis på ett väldigt hårt jobb, säger Pelle Pettersson, ägare och ansvarig för onlinebutiken Klockkungarna.

För fem år sedan startade Pelle klockkungarna.se som ett sidoprojekt, men företaget växte snabbt och blev inom kort hans huvudfokus. I dag är företaget en av Nordens största klockbutiker online. Pelle är mycket stolt.

– Jag och en kollega till mig startade företaget som en kul grej. Men det gick väldigt bra de första tre månaderna. Efter ett år satte vi som mål att vara störst i norden för just klockor och här är vi nu. Vi hade bra målsättningar, säger han.

Pelle Petterson är en van entreprenör som har varit delaktig i flera andra företag. Med all fokus på Klokkungarna och dess framgång etablerar företaget sig snart i England.

– Man kan säga att England är ett stort klockland. Marknaden där är viktig och mycket intressant, säger han.

Vinsten som Småföretagarnas favorit 2015 ett stort lyft för Pelle. Han tycker att han har gjort sig förtjänt av det hårda arbetet han och hans anställda lagt på företaget.

– Man växer som person. Och för företaget innebär det en positiv bild för våra konsumenter som ser att vi är en seriös spelare. Vi syns i media, men kommer även att synas och sticka ut i branschen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!