"Inget är som italiensk ost, men många vill ha salami också", säger Francois-Xavier Mauraisin. Han bor i svenska Åstorp och är vd för Geraud Markets som för 12:e året arrangerar matmässa i Linköping.
Internationella matmarknaden har etablerat sig väl i Linköping och uppskattas av många som byter ut sitt vanliga lunchhak, eller pytsen hemifrån, mot andra smaker. Och portionerna, de är rejält tilltagna.
Den italienska osten går bra. Föräljaren bjuder på en smakbit av sin personliga favorit och lägger till att "man bör inte hångla efter att ha ätit den här".
Kollegerna från Regionen uppskattar den internationella matmarknaden och att få byta lunchrummet mot parken vid S:t Larskyrkan. Paellan får mycket väl godkänt av Linda Lundqvist, Cecilia Adransson och Linda Johansson.
Den handgjorda engelska fudgen måste vara marknadens vackraste stånd. Doften omkring det ska vi inte tala om. Men grannen, vagnen med det baltiska köket, hade nog den längsta kön på onsdagen.
"Jag brukar gå till matmarknaden när den är i Linköping och testar olika kök varje gång. Den här tallriken är tung som bara den och innehåller stark kyckling, curry och kokosmjölk. Riktigt gott", intygar Mats Eriksson.
Italienska biskvier, handgjord choklad, nougat och kakor. Även gluten och mejerifritt. Det är bara att greppa en påse och plocka det man vill ha. Betala innan du går.
"Om man inte orkar med de stora portionerna får man gärna med sig resterna i en låda. För många är våra portioner lagom till två måltider", säger Baan Thais ägare, Sunan Laszlo, i värmen bakom de stora bubblade matfaten.
Nej men ser man på! En svensk matvagn bland allt det internationella. Laxtösens kommer från Enköping och erbjuder mjölkfria lax- och skaldjursrullar. "Vi röker laxen med alspån på gammeldags vis. Det är alltid roligt att komma hit", säger Tim Engfors.
Han säljer italienskt, men bor i London. Mellan mars och oktober hinner han med 28 marknader. "Höjdpunkten på året är den jättematmarknad vi har i Manchester, då det kommer mängder av folk", säger Gary Gergely Scovak.