– Vi trivs bra ihop, säger Anette och Björn Möller och tittar på varandra.
Syskonen har entreprenörslivet i blodet. Redan på 1970-talet startade deras far ett företag med mobila matvagnar. Förra året såldes familjeföretaget och syskonen har istället öppnat två restauranger med hamburgerkonceptet Bores, som de driver som franchise.
– Pappa är inte involverad i Bores. Han driver eget nu, men det är klart att vi bollar idéer, säger Anette.
Den ena restaurangen, i Norrköping, har både hamburgare och barhäng. Den andra, i Vasastaden i Linköping är mer inriktad på take-away. Pandemin har drabbat branschen hårt, men Bores har klarat sig förhållandevis bra.
– Det är klart att det har varit tråkigt, men vi ska inte klaga. Vi har klarat oss ganska bra eftersom konceptet fungerar bra som take-away. Det kommunen gjorde med skolluncherna var ju också väldigt bra, säger Björn.
I september öppnar de sin tredje restaurang, denna gång på Studievägen intill universitetsområdet Campus Valla. Den kommer att likna restaurangen i Norrköping.
Behövs det verkligen fler matställen nära universitet?
– Det finns inte längre så många restauranger här, säger Anette.
– Vi tänker oss att det ska bli ett ställe där man vill hänga. Både för de som studerar och arbetar på universitetet, men också för de boende i det nya området, säger Björn.
Efter det verkar det inte bli fler restauranger för syskonen.
– Nej, vi vill hinna vara med i verksamheterna också, men man ska aldrig säga aldrig, säger Björn.