De två nyblivna restaurangägarna har mycket gemensamt.
Bägge bestämde sig för att lämna Syrien och krigets fasor en bit in på 2000-talet.
Bägge kom, via en del olika stopp på vägen, till slut till Sverige där de relativt snabbt kom in på arbetsmarknaden genom att intressera sig för restaurangbranschen.
– Några krogar i Stockholm och tre år som arbetsledare på McDonalds för min del, säger 25-årige Magd Hamo som slagit sig ned i Linköping för att bygga sig en framtid som egen företagare.
– Jag har jobbat på restaurang i Stockholm och Åtvidaberg innan det här, säger 35-årige Mias Abdulal som delar sin kompanjons dröm om att skapa något eget som förhoppningsvis ska bära frukt
– Det är så vi tänker. Känslan av att lyckas efter en hård arbetsinsats är det bästa som finns. Särskilt i vårt nya hemland, säger Magd Hamo.
Efter en tid med en del snickerijobb i lokalen i hörnet av Ågatan - Snickaregatan öppnade duon för några veckor sedan och starten har varit helt okej, anser Magd Hamo.
– Coronakrisen slår hårt mot alla. Även mot oss. Men vi kämpar på. Snart är det förhoppningsvis över och då kan vi börja se ljuset igen.
Resturangens namn?
Damas hus.
Menyn?
Grillat, veganskt och mat från orienten.
Tankar kring konkurrensen i branschen?
– Det finns många restauranger i Linköping. Men vi jobbar med vårt koncept och hoppas att det ska fungera, säger Hamo och fortsätter:
– Samtidigt är det bra med konkurrens. Man håller skärpan uppe varje dag man kommer till jobbet.