– Vi hade en liten tjej här inne som blev helt överlycklig för att det äntligen fanns så mycket för henne att välja på, säger Elin Wettergren som har jobbat i butiken.
Hon och resten av den lilla personalen fick beskedet om stängningen i förra veckan.
– Det är jättetråkigt att vi behöver stänga, men det är ju svåra tider för alla nu.
Karl Högquist, delägare av Ronaldo's, tycker också att det är tråkigt att avveckla den glutenfria satsningen, men behåller hoppet om att kanske kunna öppna upp den igen i framtiden.
– I den bästa av världar kan vi göra det. Vi har kvar lokalen och kommer att fortsätta baka glutenfritt bröd där.
Att butiken nu stänger igen är en följd av ett svårare ekonomiskt läge.
– Det är för att spara nu när det är tuffa tider. Alla råvaror har blivit mycket dyrare och till glutenfritt krävs det dessutom en del specialingredienser. Och de flesta konsumenter har ju också mindre pengar att röra sig med nu. Vi kände att vi måste agera för att ta oss igenom det här.
– Vi ville verkligen kunna erbjuda färskt glutenfritt, men vi mäktar inte med det just nu.
Hur mycket glutenfritt kommer ni ha i butiken på Storgatan?
– Vi kommer att ha egenbakat bröd, men jag kan inte svära på att det kommer vara färskt. Men fryst kommer vi i alla fall att ha. Sen kommer vi behöva dra ner på flera av de andra bakverken. Nu är det fokus på semlor och då kommer vi att ha en glutenfri sådan.