Precis i början av sommaren tog Landets goda över källaren i Wärdshuset. Där har The Pub drivit en verksamhet som stängde i september förra året.
– Vi har ett behov av mer golvyta, berättar Ann-Sofie Johansson som är rådgivare till Landets goda.
De har ofta bokningar med större sällskap och behöver därför mer plats.
– Det är allt från begravningar till 50-årsfest. Då vill vi kunna dela upp sällskapen på olika platser.
Nu kan källaren användas när restaurangen har många bokningar. Men de har också planer på att ha kvällsöppet.
– På torsdagskvällar ska vi ha öppet för att ha grillkvällar. Jag hoppas att det blir en samlingsplats, säger Ann-Sofie Johansson.
Att ha öppet flera kvällar i veckan finns det varken ekonomi eller personal till. De pengar som dras in under högsäsongen ska räcka till de månaderna som inte går lika bra.
– Vi gör allt långsiktigt. Vi växer sakta med hållbarhet.
Om grillkvällarna går bra kan det finnas möjlighet att ha öppet på kvällen under hösten också.
Reaktionerna på beslutet har varit positiva enligt Ann-Sofie Johansson.
– Det har bara varit lovord. Alla har heller inte hört att vi ska ha öppet på kvällen men nu börjar det sprida sig.
Kommer det fungera att ha en kvällsverksamhet i Kisa tror du?
– Jag hoppas det. Jag tror att det kommer gå bra till jul. Då kan vi återhämta oss första kvartalet, säger Ann-Sofie Johansson och fortsätter:
– Det gäller att hitta sitt koncept och hålla fast vid det. Man ska inte byta inriktning bara för att andra gör det.