Nere i källaren till Kisa wärdshus råder det febril aktivitet. Victoria Stridh håller på att städa och fixa det sista i lokalen inför öppningen på fredagen.
För henne är det första gången som hon kommer att driva den här typen av verksamhet.
– Det känns lite pirrigt, säger hon.
Vi har tidigare berättat om att hon och Coop-kollegan Jari Viitala satsar nytt i värdshusets källare. Nu när öppningsdagen närmar sig återstår fortfarande en del saker att fixa. Men när de väl slår upp portarna räknar de med att allt ska vara färdigt.
Med satsningen hoppas de på att kunna blåsa liv i gamla traditioner. Victoria Stridh säger att det tidigare låg en pub i huset.
– Det har varit väldigt stort förr, säger hon.
Kökschefen Christopher Raikkerus ansluter och slår sig ner vid ett av borden i lokalen.
– Jag har velat öppna egen restaurang i många år och när jag fick den här chansen var det perfekt, säger han.
Han säger att det varit särskilt roligt att få sätta sin egen prägel på menyn.
– Det ska bli kul att se vad folk tycker.
Både Christopher Raikkerus och Victoria Stridh är överens om att den stora utmaningen med satsningen kommer att bli att få folk att hitta dit.
Efter en stund ansluter Jari Viitala till sällskapet.
Även han säger att det här är en helt ny bransch för honom.
– Vi är noviser och helt nya på det här, säger han.
Vad ska bli mest spännande?
– Det som ska bli mest spännande är att se om vår idé håller, säger Jari Viitala.