Tre unga till sjukhus efter trafikolycka

Tre personer är förda till Universitetssjukhuset i Linköping efter en trafikolycka som inträffade på söndagen vid 18-tiden mellan Boxholm och Trehörna.

Boxholm/Trehörna2019-05-26 19:03

Enligt räddningstjänsten handlar det om tre "yngre personer". Olycksplatsen ligger mellan Boxholm och Trehörna, en dryg kilometer från det så kallade Mossebo-korset. Stefan Kindberg vid räddningstjänsten i Mjölby beskriver olycksplatsen:

– Det är en raksträcka och det är sladdspår rakt ut i periferin. Bilen är beslagtagen av polisen, säger Kindberg.

Enligt räddningstjänstens uppgifter beskrivs skadorna på de drabbade som "inte kritiska". Tre räddningstjänster och polis ryckte ut till platsen. Framkomligheten på vägen blev begränsad under cirka en timme.

I en bulletin från Region Östergötland klockan 22:30 på söndagskvällen. Är en man och en kvinna båda i 19-årsåldern,  hemmahörande i Nässjö respektive Boxholms kommun, är allvarligt skadade. Deras tillstånd är stabilt och det stannar kvar på sjukhuset för obseravtion. En man i 20-årsåldern, hemmahörande i Tranås, är lindrigt skadad och hans tillstånd är stabilt. Även han stannar kvar på sjukhuset för observation.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!