Hur har åtvidabergarna tagit emot dig?
– Bra, det märks att här har varit bar och nattklubb tidigare för åtvidabergarna hittar hit för att festa. Nu gäller det att få dem att upptäcka restaurangen också. I början på nästa år ska jag servera luncher också, men innan dess måste alla julbord klaras av.
Vem är Ceasar?
– Min son på 3,5 år. Jag vill gärna återspegla något från mitt liv i det jag gör och som jag brinner för. Och ju äldre jag blir desto viktigare känns det att satsa på en enda plats, men vi ska inte flytta från Gusum och hit. Min sambo är kock i Klinga, kommer från Gusum där vi trivs och som är en bra plats för barnen att växa upp på. Jag har två flickor också, en på 12 år och en som är 1,5 år.
Vad är din vision för Åtvidaberg?
– Att få igång ett nöjescentrum där man kan njuta av god mat av bra kvalitet i restaurangen med kött från lokala gårdar via Bjursunds slakteri, men också en bar med förfriskningar och en festlokal med underhållning och olika band som spelar.
Har du gjort stora förändringar?
– Köket har fått ny utrustning och uteserveringen fräschats upp. Men restauranglokalen var nyligen renoverad efter en vattenskada och väldigt fin, vilket var en fördel med att ta över här. Nackdelen är väl att vi har utsikt mot en stor parkering, men å andra sidan störs ingen på nätterna när vi har öppet.